Om oss

Service

Vi har stort fokus på fornøyde kunder og ønsker å ha en åpen og ærlig relasjon til våre kunder.

Erfaring

Med god erfaring og kunnskap innen faget kan vi tilby det meste av snekkertjenester.

Kvalitet

Vi utfører alle jobber med høy kvalitet til riktig pris og avtalt tid, både innvendig og utvendig.

Aanensen Bygg As

Vi er idag fire tømrere som ser frem til nye utfordringer og prosjekter hver dag. Vi ønsker at ditt bygge prosjekt skal være en hyggelig opplevelse, med dyktige ansatte som brenner får faget og faglig utførelse. Vi i samarbeid med gode leverandører skal levere trygghet og kvalitet i ditt hjem.
Vi legger også stor vekt på lærlinger, som ønsker nye utfordringer i en aktiv bedrift!

Hos oss har du en dyktig prosjektleder du forholder deg til som koordinerer hele prosjektet ditt.  Vi samarbeider med rørleggere og elektrikere, og din prosjektleder tar disse inn i ditt oppussingsprosjekt ved behov og på riktig tidspunkt.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen tømrer/håndsverks arbeid, alt fra små reparasjoner til store byggeprosjekter. Våre erfarne tømrere er dedikerte til å levere arbeid av høyeste standard og er alltid på utkikk etter å forbedre seg selv og sine ferdigheter. Vi er stolte av å kunne tilby skreddersydde løsninger som passer dine behov og budsjett. Ta kontakt med oss i dag for å komme i gang med og oppfylle drømmen om ditt neste prosjekt!

Hva sier kundene våre?

Mittanbud

Kåre, Drangedal
Kåre, Drangedal
jul 2022
Les mer
Aanesen Bygg leverte! Effektive, ryddige og flott kommunikasjon hele veien. Alt ble gjort etter avtale.
Frode, Skien
Frode, Skien
apr 2022
Les mer
Flinke gutter.kom til avtalt tid utførte jobben raskt å ryddig. Kommer til å bruke de igjen når jeg skal ha gjort noe.
Søren, Sandefjord
Søren, Sandefjord
jan 2022
Les mer
Kan anbefale Aanensen Bygg til andre på det sterkeste. De oppførte 3 terrasseplattinger for oss i vårt borettslag med skillevegger. Det var lett å kommunisere underveis enten i person eller på sms. Jobben ble effektivt utført selv om det var en større jobb. Prisen var god og konkurransedyktig og resultatet upåklagelig. Ble rett og slett superflott. Skal bruke de igjen i fremtiden på andre jobber som oppstår. Man merker at Bård Aanensen som driver firma vet hva han driver med og hva som er den beste og enkleste løsningen i en gitt situasjon.
Hallstein, Oslo
Hallstein, Oslo
des 2021
Les mer
Hyggelig og ryddig firma. Vi hadde god kommunikasjon under veis, og de leverte et veldig bra resultat på kort tid.
Kristine, Helle
Kristine, Helle
nov 2021
Les mer
Byttet tak på hytte og fjernet peis, utbedret fuktskader bak pipeløpet, byttet isolasjon og nytt panel. Veldig godt fornøyd med kvaliteten på arbeidet og effektivitet i utførelsen. God kommunikasjon, pålitelig og serviceinnstilt. Anbefales!
Previous
Next
Ønsker du våre tjenester?

Trenger du en tømrer eller snekker i Risør og Kragerø?

Vi utfører og organiserer hele oppussingsjobben til riktig kvalitet, riktig pris og til avtalt tid! Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle